Tietoa Mobiilimaksamisesta
Tietoa Mobiilimaksamisesta

Tässä tiivistetysti Mobiilimaksamisesta ohjeita. Mobiilimaksaminen on siis mahdollista jo nyt verkkokaupassamme! Kokeile ostoskorin tekemisen jälkeen Maksupainike-nappulasta miten helppoa se on!

Mobiilimaksamiseen tarvitaan älypuhelin ja siihen älylompakko. Sovellus pitää omistajansa pankkitiedot ja maksukorttien tiedot tallessa ja aina mukana. Näin korttitietojen syöttämisen ja hankalan säätämisen avainlukulistojen kanssa saa unohtaa.

Verkkokauppaostoksia voi tehdä näppärästi älypuhelinsovellusta hyödyntäen sekä mobiilissa, tabletilla että pöytäkoneella. Pääset lataamaan haluamasi älylompakon omasta sovelluskaupastaan. Pivo ja MobilePay sopivat kaikkien pankkien asiakkaille, Masterpassia tukee suomalaisista pankeista tällä hetkellä Nordea, Nordea Pay -sovelluksessaan.Mobiilimaksutavat

OPn Pivo Maksunappi
Pivo Maksunappi on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa.

OP Ryhmän maksaja hyväksyy Pivo Maksunapilla tilisiirron pankkitililtään maksunvälittäjän tai verkkokauppiaan tilille. Maksu toteutetaan pankkitiliin liittyvien Maksujenvälityksen yleisten ehtojen mukaisesti.

Muu pankin maksaja hyväksyy korttiehtojen mukaisen korttimaksun verkkokauppiaalle tai maksunvälittäjälle Sähköisellä maksulomakkeella. Lomake sisältää etämaksun edellyttämät kortin maksutiedot. Maksuun sovelletaan kortin myöntäjän ja kortinhaltijan välisiä korttiehtoja. Maksaja ei voi enää peruuttaa tai muuttaa maksua sen jälkeen, kun se on hyväksytty. Tarkemmat löytyvät Pivon sivuilta, pivolompakko.fi/ehdot.html

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass
Maksuehdot päivitetään sivuillemme, kun Masterpass julkaistaan kuluttajille suomalaisten pankkien mobiililompakoihin kevään aikana.

GSM-maksaminen
Ainapay-maksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.